Biography

bio_headerAaron Post werd in 1994 geboren in Apeldoorn. Op jonge leeftijd had hij al veel plezier in het entertainen van andere mensen. Aaron deed alles om ‘zijn publiek’ te vermaken en te laten genieten van zijn talent. Toen hij zich vanaf zijn zestiende jaar vol ging storten op zijn favoriete muziek, house, was dat niet anders. Als geen ander wist hij in te spelen op de behoefte van zijn publiek; zonder zijn eigen stijl te verliezen! Het duurde ook niet lang voordat hij zijn eerste DJ contest won.

De afgelopen jaren heeft Aaron zich verder ontwikkeld als DJ/Producer binnen de House en Techno scene en deed hij met succes mee aan diverse contests door heel Nederland. Gedreven door zijn perfectionistische inslag wilde Aaron het niet laten bij optreden alleen. Hij is zich daarom ook gaan toeleggen op het produceren. Stilstaan is geen optie. Professionele ontwikkeling een must.

Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven met in 2013 als hoogtepunten optredens bij de Housefabriek en deelname aan Dancetour Apeldoorn waar hij naast DJ’s als Vato Gonzalez, Alvaro, Quintino, Bassjackers, Julian Jordan en Yellow Claw acte de présence mocht geven.

Qua stijl is house, variërend van Progressive tot Electro, de basis van Aaron. Uitstapjes richting Techno zijn Aaron echter niet vreemd en ook binnen deze scène is zijn bekendheid en populariteit groeiende. Onlangs was Aaron nog te zien bij Undergrounds Hidden Talent in de Toffler Rotterdam.

De missie van Aaron is zoveel mogelijk mensen te laten genieten van (zijn) muziek.

 

aaron logo bio